Skip to content

Væk fra det hele

Nogle gange skal man bare væk. Væk fra de hele. Væk fra stress, væk fra alle dem, man ser i sin hverdag. Ud over landets grænser for at få nogle andre oplevelser og se nogle andre ansigter. Et sted, hvor tiden står stille, og jeg bare kan koble helt af og glemme at omkring mig. Bare for en stund. Det har jeg trængt til længe, og det var det hele værd.

Det er de slags ferier, der huskes. Og jeg kom ned på jorden i løbet af ingen tid. Det jeg havde brug for, det fik jeg i Toscana. Aldrig har jeg følt mig så afslappet, som jeg gjorde i de tre uger, hvor jeg var en del af en familie ude på landet i det smukke Italien. Det var mad og vin fra lokalområdet hver eneste dag, og jeg glemte helt, at der findes internet og mobiltelefoner.

Jeg glemte faktisk verden. Hvordan det kunne lad sig gøre, det ved jeg ikke, men det er Italiens skyld, Toscanas, og jeg følte mig som et nye menneske efter få dage. Det var lige det, en ferie skulle være. Det bliver ikke bedre end det. Jeg ved det her sted bliver mit helle. Det er her jeg kan tage hen, når jeg har rug for det. Hver sommer og i tankerne, når jeg har brug for det.

Italien er mit andet hjemland

Jeg kan allerede se mig selv tilbringe mit otium her. Indtil da bliver det ferier i form af https://www.localliving.dk/agriturismo-i-italien/, som jeg vil nyde. Det er perfekte ferier, og jeg svømmer væk i blå himmel, friske oste, lækkert brød, olivenolie og alt det andet. Lidt olie og vin har jeg tilbage fra ferien, så jeg kan blive mindet om det gennem smagsløgene, når jeg har brug for det. Jeg glæder mig til sommer.