Skip to content

Uendelige skove

Vi er blevet helt vilde med at hike og vandre i naturen. Men vi vil gerne steder hen, hvor der ikke kommer alt for mange mennesker, for det gør turen mere spændende og oplevelsen mere realistisk. Vi havde snakket om det nordlige Norge, men vi valgte det fra, for Nordkap er evigt populært. Vi valgte Finland i stedet og den store Finmark, deres skove og dermed landet med de 1.000 søer. Og de dertilhørende myriader af myg, for det hører til der oppe med det høje nord.

Nyt grej til turen

Tidligere har vi vandret steder, hvor der bliver en tand varmere om sommeren, så vi skulle forberede os på en anden måde. Formen er på plads, så det er bare at få fyldt udstyret op med det, der behøves mod nord. Så ind på xtragrej.dk og finde alt det, som denne tur kræver. Herunder myggenet, for det kan vi vist ikke klare os uden denne gang. Og vi har ikke lyst til at blive ædt op.

Desuden var den ene rygsæk gået i stykker. Den havde fået en lang flænge, så den skulle også skiftes ud til en, der var helt og ny. Med god plads til alt udstyr, telt, tøj og alt det andet, vi skulle have med. Den slags, der er praktisk og nem at pakke, så vægten fordeles, som den skal.

Udstyret blev leveret på ingen tid – endnu en grund til at handle der – og det var lige som vi havde ønsket og bestilt det. Men vi tjekker det altid igennem, for på en tur som vores, så er vi meget afhængige af det hele. Alt var selvfølgelig i skønneste orden, så nu var det bare at få pakket det hele, så vi kunne komme af sted og opleve en helt ny måde at se naturen på.