Skip to content

Jeg kommer vinteren i møde

Det gælder egentlig bare om at klæde sig ordentligt på. Det er en varm jakke, der slutter tæt til, så den kolde vind ikke kan komme ind, det er et stort tørklæde om halsen, det er en varm hue, det er varme luffer, og det er varme støvler, der dækker anklerne, og som har en kraftig sål, der holder kulden fra jorden væk.

Nu kan kulden bare komme

Det eneste, jeg manglede, var faktisk de varme støvler, for dem, jeg havde, var ret slidte, og de kunne i hvert fald ikke klare en sæson til. Med det sagt, så havde de godt nok også tjent mig i mange år, for det er, hvad du får, hvis du køber god kvalitet som tamaris sko og mærker i den stil. Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle have et par til, og jeg fandt de helt rigtige på nettet.

Sålen har – som de gamle – et godt mønster, så jeg er sikker på at kunne stå fast, hvis det bliver glat derude. De går også op om anklerne, som er noget, jeg sætter stor pris på. Varme ankler er nemlig en varm mig, og der skal ikke mere til end det. Så det er endnu et plus. Og så er den rødbrune farve bare helt fantastisk.

En side, jeg kan lide

Den side, hvor jeg fandt mine nye støvler, det er en side, jeg helt sikkert vender tilbage til. Der var hurtig levering, et stort udvalg af alle de bedste mærker og meget konkurrencedygtige priser. Den slags, der giver glade kunder som mig, der får lyst til at købe mere. Det er jo ikke kun mine vinterstøvler, der bliver slidt, det er det hele, og desuden er det rart at have lidt forskelligt at vælge mellem til alle de forskellige danske årstider.