Skip to content

Uret fortjener at komme tilbage

Det er mange år siden, jeg har haft et ur. Rigtig mange år siden. Og lige pludselig en dag, så savnede jeg det. Det var helt standard en gang. Alle havde et ur, man mødtes under uret og så videre. Nu har vi telefoner, der kan det hele og lidt til, og de er så også vores ure. Men jeg vil have et smukt et til håndleddet. Et, der også et et smykke, for det må gerne være lidt ekstra. Desuden skal det være smukt, og det skal være i en rigtig god kvalitet. Den slags går heldigvis hånd i hånd, har jeg erfaret.

Nu har jeg forelsket mig i et

Jeg har brugt lidt tid på at lede. Det er stadig noget, jeg skal have lyst til at bruge dagligt, så det skal være et, der vil passe til mig, så jeg ikke bare putter det ned i en skuffe i soveværelset og glemmer alt om, at det findes. Så tiden er på min side, hvilket jeg grinte lidt af, men jeg blev ved med at vende tilbage til et bestemt ur. Et smukt, guldfarvet fra festina ure. Så var al tvivl væk. Kan jeg kigge på det igen og igen, så er det det ur, jeg skal have. Derfor bestilte jeg det på nettet.

Det er meget smukt

Lige så smukt i virkeligheden og rundt om mit håndled. Jeg er stadig vild med det, efter jeg har fået det leveret, og jeg bruger det hver eneste dag. Det er nu en del af min daglige rutine. Så ja det var det rette køb, og det var den helt rette side, jeg fandt det på. Gode priser og hurtig levering på det, jeg gerne vil have til mig selv af smykker med mere, og så kunne de også lige levere et ur også.