Skip to content

Tusindvis af titler samlet i din tablet med e bøger

Bøgernes verden har altid været mit foretrukne tilflugtssted, når den virkelige verden blev for hård og ubarmhjertig. Det univers, som udfolder sig i spændings feltet mellem hjerne og de trykte bogstaver har altid været mig en kilde til stor fascination. Jeg har altid været god til at visualisere, og da jeg samtidig læser temmelig hurtigt, kan en bog sagtens gøre det ud for en helaftens film for mig – en roman kan sagtens være slugt og fordøjet i løbet af ganske få timer, og har jeg ikke været forudseende nok under dagens tur på biblioteket, sidder jeg ofte tilbage uden underholdning.

Det eneste, der kan fylde tomrummet i mig efter færdiggørelsen af en bog, er en ny bog. Og selv om jeg godt kan finde på at genlæse en af bøgerne i reolen – dette betyder altid et glædeligt gensyn med velkendte personer, steder og handlingsforløb – foretrækker jeg nye græsgange.

E bøger – til når læselysten melder sig

Derfor er jeg i stigende grad gået over til at læse e bøger. E bøger har den indlysende fordel, at selve mediet ikke fylder alverden – min e-reader er særdeles praktisk og let, og kan indeholde hundredevis af titler – og at der altid er læsestof ved hånden, såfremt man altså har et fornuftigt abonnement.

Jeg har valgt at bruge mit Politikenbooks til at forsyne mig med læsestof, og det har jeg ikke fortrudt. Med dette abonnement har jeg adgang til uanede mængder af romaner, biografier, faglitteratur og historiske bøger, som jeg har en særlig forkærlighed for. Jeg løber aldrig tør for læsestof – med min e-reader og mit Politikenbooks abonnement kan jeg streame og downloade e-bøger i høj kvalitet. Og skal jeg rejse, kan jeg medbringe læsestof til hele ferien uden at det fylder hele bagagen.

Kig ind på politikenbooks.dk og se det store udvalg af e-bøger!