Skip to content

De rigtige remedier

Jeg har i mange år været en stor tefan, og det hele startede, da jeg var ung pige i huset i England. Der lærte jeg at holde meget af te, og jeg lærte også, at der skal nogle særlige remedier til at brygge en rigtig god kop te. Og en af de vigtige ting, udover at man selvfølgelig skal have en rigtig god te, er en tekande, som er god, og som kan holde teen varm og sikre, den kan stå og trække i den korrekte tid og er let at hælde af.

En udfordring her i landet

Det er dog ikke så let at finde, som man tror, og det er en meget dyr udskrivning, hvis du skal bestille en god tekande fra udlandet. Den vil være dagevis undervejs, men det er heldigvis ikke nødvendigt, for en af mine gode venner kom og fortalte mig om en dansk hjemmeside, hvor hun havde handlet både te og remedier som tekander og andet, så jeg skyndte mig at tage en rundtur på deres hjemmeside, og ja de havde lige den tekande, som jeg ledte efter, så jeg skyndte mig at bestille en.

Hurtig levering

Til min store overraskelse, så gik der ikke lang tid, før den kande, som jeg havde bestilt, lå klar til afhentning hos den lokale pakkepost. Kanden levede fuldt op til det, som de lovede, en rigtig god kvalitet og til en pris, hvor alle kan være med, så skulle der bare noget te i kanden, og det kunne de heldigvis også hjælpe med. Så efter en snak med kundeservice fik jeg bestilt te. Fantastisk service deres kundeservice giver, og det er imponerende så kompetente og vidende, de er om de produkter, som de har på hylderne. Det er noget, som vi andre kan lære meget af, og det er noget, som jeg vil forsøge at implementere i min lille forretning, for de er meget dygtige.