Skip to content

Tillykke med fødselsdagen

Der er mange måder at sige tillykke på. Kort, opringninger, hilsener på sociale medier og gaver. Det hele hører sig til, men jeg kan godt lide at gøre lidt ekstra ud af det, når det er de nærmeste. Jeg vil gerne finde en perfekt gave, som er lige det, fødselaren gerne vil have, og så vil jeg gerne give noget ekstra, som er en overraskelse.

Den ekstra ting er altid den svære at finde

Det skal ikke være for meget, for det skal ikke overskygge alt det andet. Men samtidig må det gerne være noget sjovt eller noget smukt. Nu er det noget, der nærmest forventes af mig, så jeg kan ikke bare stoppe, mens legen er god. Det var snart min kones fødselsdag, så jeg skulle igen finde på noget. Og til hende skal det være helt perfekt, for det fortjener hun hver eneste gang.

Samtidig skal det også være noget personligt og noget, hun vil kunne bruge. Jeg ved, at hun er helt vild med superelipsen. Og jeg har fundet den i en perfekt udgave, der både er designet og fødselsdag. Det er et piet hein flag, og min udgave er med indgravering. Det skal være med navn og fødselsdatoen.

Elegant udformning

Det er foden på flaget, der er superelipsen i dette tilfælde. Det er også her, der er plads til indgraveringen. Nu kan hun så få eget navn på det design, hun er så vild med, og selvom flaget er til hende, kan det jo være, at vi andre også må låne det på vores fødselsdage. Ellers må andre ønske sig et tilsvarende med eget navn. For flot og smukt ser det ud på det flag.

Jeg ved nemlig, hvor jeg kan få det, og hvor der samtidig er en hurtig leveringstid, selvom der er det ekstra arbejde i det.