Skip to content

Kølige snacks til turen

Når en madpakke har ligget længe i en bil eller i en taske, så er den som regel ikke så spændende længere. Det gør, at børn ikke har lyst til at spise op og hellere vil være sultne. Noget, jeg godt kan følge dem i, for jeg foretrækker også min mad så frisk som muligt, for det smager bare bedre.

Gør maden endnu mere spændende

Men mad må gerne være mere end det. Den må gerne være spændende for børn, og det er ikke hver dag, jeg kan nå at skære sjove figurer af frugt og grønt eller pynte en mad på en særlig måde og det er her indpakningen af maden kommer til sin ret i stedet.

En god termotaske, der holder maden kølig, som har den perfekte størrelse til et barn, og som også kan bruges som rygsæk. Der er nemlig ikke noget bedre end at se sit store barn, der kan selv, rent faktisk kan selv, fordi de har noget udstyr, der passer til dem.

Jeg har fundet lige dem, der kan bruges til maden. Ikke kun når det kommer til at tage på tur med institutionen og skolen, men som vi også kan have med, når det er familien, der er af sted.

Den er fra Trunki

Der sidder helt sikkert nogle designere, der er børn indeni i det firma. Det er ikke kun gennemtænkt set fra en voksens synspunkt, men også fra et barns synspunkt. Friske farver og funktionalitet i en perfekt blanding.

På nettet har jeg fundet den hos https://farmorsoutlet.dk/kreativ-legetoj/trunki-kuffert-og-trunki-boostapak. En hjemmeside, der har mere end bare de fantastiske ting fra Trunki, men alt til børnene af både tøj og legetøj.

Det hele samlet ét sted, som er noget, der appellerer til alle os travle forældre, der stadig har stort fokus på, at vores børn kun skal have det bedste.