Skip to content

Min helt egen te

Vi har altid drukket kaffe i min familie, men jeg har i de senere år skiftet min favorit aftendrik ud med te, og det har vist sig, at der specielt er en type te, som jeg virkelig godt kan lide. Det er dog svært at finde, og det er dyrt at købe hjem fra teforhandlere i udlandet.

Den hedder rooibos

Derfor blev jeg rigtig glad, da jeg fik at vide af en veninde, som også er vild med rooibos te, at hun havde fundet et sted, hvor jeg kunne bestille det i Danmark.

Jeg havde dog brændt fingrene nogle gange før, så jeg kastede mig ikke bare over at bestille. Jeg tog en grundig tur rundt på deres hjemmeside, og derudover så ringede jeg og snakkede med deres kundeservice, og heldigvis så var jeg derefter ikke i tvivl.

Jeg bestilte min favoritter, og så kunne jeg bare vente på den kom frem, men til min overraskelse, så var det ikke bare pral, at de lovede en hurtig levering. Nej, de leverede allerede nogle få arbejdsdage senere te i den absolut bedste klasse, jeg til dato har smagt.

Handler kun her nu

Jeg har siden bestilt hos dem flere gange, og jeg er hver gang forbavset over kvaliteten, og hvor hurtigt de leverer.

Hver eneste gang, jeg har bestilt hos dem, så har de været venlige og meget servicemindede, og den ene gang, hvor de ikke havde min te på lager, der skaffede de den hjem på rekordtid, og de leverede den, så snart den var på lager.

Jeg kan ikke anbefale nok at handle, hvor jeg gør, hvis du er tedrikker, eller bare kan lide at forkæle sig selv med luksus, for det er luksus, som de sælger, og de gør det til en rigtig god pris hver eneste gang. Den service, de holder, er så god som de produkter, de sælger.