Skip to content

Teltmesteren.dk – når du er bidt af campinglivet

Hvis man går og tror, at camping er en sløj folkesport udelukkende for gamle, trætte mennesker i matchende discount joggingtøj, så kan man godt tro om igen. Camping er i den grad tilbage på scenen som en billig ferieform for frihedselskende familier, som ikke vil lade sig nøje med all inclusive ferier, tvivlsomme hoteller, lange, trælse ventetider i lufthavnen, faste afgangstider på umulige tidspunkter, halvdårlig mad – alt det, der normalt følger med budgetferier. På en campingferie bestemmer man suverænt selv destinationen, hvor længe man vl køre, hvor længe man vil opholde sig et bestemt sted, og om man eventuelt ønsker at ændre kurs undervejs. Campinglivet byder på afslapning, oplevelser og masser af familietid. Man kan suverænt selv bestemme, om man vil udfordre skæbnen og lave sin egen mad på for eksempel trangia eller gasgrill, eller om man vil spise ude på for ekempel en kro eller på en af de kvalitets restauranter, som især de store campingpladser er kendt for. Og man bestemmer også selv, om man vil bo på en stor campingplads med legeland, swimming pool og luksusfaciliteter, eller om man er mere til de små, hyggelige campingpladser, som kun har de allervigtigste fornødenheder til rådighed for campingfolket.

 

Uanset hvad, er det vigtigt at have udstyret i orden. På bloggen kan du læse om flere forskellige typer campiter, som hver især har haft stor glæde af deres fortelt fra teltmesteren.dk. Mød manden, som hele sit liv har rejst med fly og tog i forretningsøjemed, og bestemt ikke har tænkt sig at bruge eet eneste sekund af sine dyrtkøbte ferier – eller sit livs efterår – på at vente på tog, fly, lufthavnsbusser, taxaer eller lignende. For ham er campinglivet lig med den ultimative frihed. Det samme gør sig gældende for det midaldrende par, som gennem hele deres ungdom har været vant til at back packe, trekke og hike sig igennem fjelde og bjerge, og nu synes de er blevet lidt for gamle til at ligge på den bare jord, men ikke ønsker at give køb på friheden.

 

Fælles for alle bidragydere til bloggen er, at de har haft utroligt stor glæde af deres fortelt, oppustelige telt eller letvægtstelt fra teltmesteren.dk. De har alle, hver og én, fundet et fortelt, som passede perfekt til deres campingvogn – i webshoppen hos teltmesteren.dk findes nemlig et meget stort udvalg af fortelte, som alle har det til fælles, at de er af høj kvalitet og til en billig pris.