Skip to content

To vigtige ting at købe, inden I bliver forældre

To vigtige ting at købe, inden I bliver forældre

Der er uendeligt mange ting at tage højde for, inden man skal være forældre. På samme måde er der en million ting, som man har glemt, og som skal ordnes efter fødslen. Mange ting husker man at få ordnet inden, mens andre ting først bliver købt, når man i virkeligheden indser efter fødslen, at det nok vil være en god idé at få skaffet et eller andet smart produkt. Så er du nu også sikker på, at du har husket det hele? For det har du kun tvivlsomt.

 

Og de forskellige køb kan nævnes i flæng. Der er bletasker og en blespand – og bleer i det hele taget. Så er der sut, sutteklude og babymad, som skal stå klart, til når der er behov. Men det er alt sammen ting, som er nemme at huske. På den anden side, så er der andre ting, som du måske har glemt. Her kommer to bud – samt en forklaring på, hvorfor du bør anskaffe dig det.

 

Sov godt med barnet ved din side

Tiden som nybagt mor er lykkelig – men hård. Nattesøvnen var måske bedre dengang, der ikke var et krævende spædbarn, som vil have opmærksomhed på de mest forrykte tidspunkter af døgnet. Vil du gå det problem i møde? Så kunne du overveje at anskaffe et bedside crib, inden barnet kommer til verden.

 

Et bedside crib er en lille krybbe, som kan sættes med en åben side ind mod morens (eller farens) seng. Der er tremmer på den anden side, således at forælder og barn kan sove trygt og roligt med hinanden ved sin side. Det er smukt – og det gør en verden til forskel for din nattesøvn! Bunden skydes blot op og låses, så den passer i højden til jeres seng. Super smart.

 

Sikre køreture med en god autostol

Udover utilstrækkelig nattesøvn, så indebærer tiden som nybagte forældre også gode stunder – heriblandt dejlige weekendture i bil til strand eller lignende. Har du husket at gøre dit for, at køreturen bliver sikker? Det kan du gøre ved at købe en autostol til bagsædet, hvor du er sikker på, at sikkerheden og komforten for barnet er i højsædet.

 

Er du i tvivl om, hvad du skal kigge efter blandt udvalget af autostole – og er du i tvivl om, hvordan du vurderer, hvor sikker og komfortabel en autostol er – så kan du med fordel vælge en autostol fra Kiddy Autostole. Disse autostole kan du læse mere om på http://xn--brne-autostole-qqb.dk.