Skip to content

Få en fantastisk campingferie med det rigtige kvalitetstelt til billige priser

Uanset om det er første gang, du skal ud og finde et telt til campingturen, eller du er mangeårig og erfaren campingentusiast, så er det vigtigt, at du finder et telt, som passer til dine behov, så du får mest mulig glæde af det. Nogle camperer et fast sted i sommerperioden, mens andre er helårscampister, og så er der dem, som elsker at tage på weekendcamping. I alle tilfælde er det en fordel at have et telt med, som er designet til at kunne modstå sol, regn, blæst og sne, og som giver dig den komfort, du gerne vil have. Et solidt kvalitetstelt kan holde i mange år, og det behøver ikke at være en dyr investering. Faktisk er der gode penge at spare, hvis du vælger den rigtige forhandler.

Telte til mange typer af campingferie

Der findes mange typer af fortelte, som enten er lavet til fastliggere eller til kørende campister. Alt efter dine behov og dit budget kan du vælge mellem mange flotte designs og størrelser, og fælles for alle fortelte er, at de er fremstillet i slidstærke materialer, som kan tåle skiftende vejr, og her kan du indrette dig komfortabelt og nyde livet som campist. Et universaltelt egner sig godt til dig, som elsker at være på camping i forårs-, sommer- og efterårssæsonen, for det er et robust telt, som kan tåle skiftende vejr og blæst. Et oppusteligt/letvægtstelt egner sig perfekt til dig, som gerne vil på weekendcamping, for det er nemt at opstille og pakke sammen igen. Det giver en stor fleksibilitet og frihed at medbringe et letvægtstelt/oppusteligt telt, når man skal af sted på en kort ferie. Et villatelt egner sig godt til den aktive familie, som skal på teltferie og gerne vil campere i samme telt. Et villatelt byder på mange sovepladser og god opbevaringsplads, hvor familien får tid og mulighed for nærvær.

Ekspertrådgivning og billige priser

Hos Teltmesteren.dk har de 15 års erfaring med salg af mange forskellige typer af telte som f.eks. fortelte, villatelte, universaltelte, oppustelige/letvægtstelte og vintertelte. Priserne er så billige, som de kan blive, for Teltmesteren.dk køber ind direkte hos producenterne – de hollandske firmaer Walker og Doréma – og dermed er de dyre mellemled sparet væk. Det kommer dig til gode som forbruger, og lige nu finder du mange gode tilbud i webshoppen. Hos Teltmesteren.dk kan du også være sikker på at få god og kvalificeret rådgivning, hvilket sparer dig for ærgrelsen over at købe det forkerte telt. Når du handler online hos Teltmesteren.dk er du garanteret en god service, og der er fri fragt, når du handler for mere end 1.000 kr. Du får teltet leveret direkte til din adresse, så du hurtigt kan komme ud og nyde campinglivet. Find mere inspiration til køb af kvalitetstelte her: http://dk-campingeksperten.dk/.