Skip to content

Nye låse og alarmsystemer: Nu føler vi os lidt mere trygge

Jer der har oplevet det ved, at det er en frygtelig oplevelse at komme hjem til et hus, hvor der har været indbrud. Som jeg skrev i mit sidste indlæg, så skete det for os, da vi kom hjem fra en forlænget weekend i søndags, og nu har vi fået skiftet alle låse ud og desuden fået et alarmsystem sat op. I virkeligheden ved jeg ikke, om det rent faktisk skræmmer tyvene væk, men det hjælper i hvert fald på vores tryghed.

I forbindelse med de nye systemer, har vi brugt Thoms Låse Sikringscenter, der har adresse i Odense NV, og det var virkelig en oplevelse, der fortjener lidt ros. Derfor går dette indlæg faktisk til dem.

Profesionelt mandskab

Der mødte en låsesmed op på vores adresse allerede dagen efter, at vi havde ringet. Her skiftede han alle låsene til et temmelig avanceret låsesystem, der skulle gøre det sværere for tyven at bryde ind. Sammen med låsesmeden kom en medarbejder, der vidste nærmest ALT om alarmsystemer. Yderst kompetent fyr, som kunne rådgive og vejlede ud fra vores behov. Vi endte med et bestille et traditionelt alarmsystem, fordi vi blev enige om, at kameraovervågning var lige lovlig meget at gøre ud af det.

Effektivt arbejde

Allerede få dage efter bestillingen af alarmsystemet kom Thoms Låse tilbage for at installere det, og igen var det søde og kompetente mennesker, vi havde med at gøre.

Sidder du derude og har behov for en dygtig låsesmed, der lægger vægt på god service og flinke medarbejdere, så kan vi i hvert fald anbefale Thoms Låse. Af nysgerrighed har jeg ladet mig fortælle, at de laver en del indbrudssikring ved nybyggeri, ligesom de har mange institutioner og virksomheder som kunder. Der er altså lidt af hvert til nærmest hvem som helst, og som sagt havde vi en rigtig god oplevelse med dem.