Skip to content

Luksus-te med masser af smag

Når det kommer til indkøb i dagligdagen, så er der forskel på det konventionelle og det økologiske. Det økologiske smager bare bedre, det er fremstillet mere nænsomt, og det sikrer en beskyttelse af natur og miljø, som lige er mig. Jeg foretrækker det økologiske valg til hver en tid, hvis det på nogen måde er muligt.

Smagen er altid bedre

Der er især noget, der er ekstra godt, når det er økologisk. Det er te. Det er nok ikke det første, du vil tænke på, når det kommer til økologi, men her er der virkelig en forskel, der kan mærkes. Smagen er bedre, duften er bedre og farven mere klar og tydelig. Jeg er derfor gået over til økologisk te i min hverdag. Jeg køber den samtidig på nettet, hvor jeg har fundet et udvalg, jeg kan lide.

Med et stort udvalg af økologisk te kan jeg nemlig altid finde en eller flere varianter, som jeg har lyst til. Med et udvalg som dette, så er der ingen grund til at købe konventionel te eller at lede efter god te andre steder. For tiden er det citronte og grøn earl grey, der er mine favoritter, men det kan hurtigt skifte, når jeg er inde og kigge på udvalget for at fylde op på hylden herhjemme.

Brug det til selvforkælelse

Te skal være i en god kvalitet, for ellers er det ikke en fornøjelse at drikke den. Har du først prøvet en te, der er både økologisk og i en god kvalitet, så får du et helt andet syn på te som drik. Det kan nemlig på ingen måde sammenlignes med det, supermarkeder og lignende omtaler som te.

Den slags går jeg i en stor bue udenom og køber i stedet det hele i en rigtig tehandel på nettet, hvor kvaliteten altid er i top.