Skip to content

Duravit sætter standarden

Duravit har i dag mere end 200 års erfaring i arbejde med porcelæn, og det hele startede med Georg Fredrich Horn, som tilbage i 1817 i den tyske by Hornberg begyndte at arbejde med porcelæn.

De første 140 år arbejdede virksomheden udelukkende med porcelæn, men i 1956 gik virksomheden over til at beskæftige sig med sanitær keramik, som var med til, at gøre virksomheden til det verdenskendte brand, de er i dag. Duravit er i dag især kendt for deres toiletter, håndvaske og badekar. Virksomheden lægger vægt på, at alle deres produkter skal være udført i et elegant og stilrent design. For at opnå det absolut bedste har Duravit valgt at arbejde tæt sammen med nogle af de største designere. En af deres mest anerkendte designere er franskmanden Philippe Starck, som især er kendt for sine lamper. Starck har i dag leveret flere serier til Duravit, og håndvaskene herfra er blandt de mest populære produkter i dag. En anden populær serie er Vero, som differentierer sig ved at tilbyde et kantet design. Det kantede design tilbyder noget helt unikt og er en fed og anderledes oplevelse.
I dag arbejder der ca. 5.000 medarbejdere for Duravit, og virksomheden har fabrikker i 10 lande. Duravits produkter sælges i dag i mere end 100 lande, og de er i dag med til at sætte standarden for produkter til badeværelset. Med Duravit har du mulighed for at skabe dit helt eget og unikke badeværelse.

Fire generationer med VVS

Completvvs.dk har siden 2008 handlet med salg af VVS-artikler online. Familien bag shoppen har desuden været i branchen i fire generationer, hvor de har specialiseret sig i VVS-produkter til private husstande. I dag finder du mere end 30.000 produkter online. Shoppen er godkendt af E-handels fonden og har desuden en Trustpilot score på 9,3 ud af 10 mulige. Der tilbydes desuden fri fragt på alle ordrer på over 1.000 kroner.