Skip to content

Nu kan de bære det selv

Lige meget hvor vi skal hen, så skal børnene altid have en masse forskelligt legetøj med. Det er nogle gange ret besværligt, for det ender altid med, at jeg skal have en kæmpe taske med, hvor alle deres ting skal kunne være i, og så er det besværligt for mig at finde mine egne ting. Jeg ligner lidt et pakæsel, og jeg ville derfor gerne have, at børnene kunne bære det selv. Måske kunne de så også lære at begrænse sig.

De har fået en trunki-kuffert hver

Løsningen var lige for, og det var, at de skulle have en taske hver. Men en lille krop kan ikke have en stor rygsæk eller bære en stor taske, så det skulle være noget, de selv kunne håndtere. En kuffert med hjul er derfor helt perfekt, for den kan de sagtens klare, og de kan også vurdere, om den bliver for tung til dem eller ej. Når jeg så kan klare mig med en lille og mere elegant taske, så bliver det også lettere for mig at give dem en hånd, hvis den bliver for tung senere på dagen, når de er ved at være trætte.

Det er her, trunki kommer ind i billedet, for de laver nogle kufferter til børn, der både er praktiske og flotte.

Mønster og pynt til børn

Klare farver og ting formet som dyr, det går altid rent ind hos bøn, og det har disse kufferter. Det var bare at finde to, der ville glæde dem og få dem bestilt. De har hjul og håndtag, så de er lette at have med, om man er voksen eller barn. Nu er deres bamser og legetøj deres eget ansvar, og det er noget, de tager meget alvorligt.

Det er jo to store børn, der selv pakker deres ting og selv sørger for det hele.