Skip to content

Mit nye læseaggregat

Vi har altid læst meget i vores familie, og vi har fulgt meget med i den nyeste teknologi, så da mine børn kom og foreslog mig, at jeg skulle købe mig en kindle og prøve at læse fra den, så kastede jeg mig over det næsten med det samme, eller rettere jeg fik en kindle af mine børn, og så kastede jeg mig over det.

Det er smart

Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet, men jeg ved da, at jeg havde regnet med at det ville koste så meget mere end det, som de forlangte, for det er jo som at have et mindre bibliotek ved hånden hele tiden med en kindle.

Jeg er specielt glad for, at de har så mange forskellige genrer i deres store sortiment, så kan jeg læse den seneste krimi af Barry Lyga om formiddagen, har jeg lyst til at læse noget faglitteratur senere på dagen, så er det ikke noget problem, og er jeg på farten, som jeg ofte er, så er det virkelig en lise, at jeg ikke skal have så mange bøger med på turen hver eneste gang. Min kindle er nok, og i den er der alt det, som en læsehest som jeg har brug for.

Den er kun en glæde

Jeg har nu haft min i over et år, og jeg er stadig ovenud begejstret for det. Jeg læser faktisk endnu mere nu end før, og jeg har ikke tænkt mig, at jeg skal skifte den ud, for der er ikke andre på markedet, som kan matche pris og sortiment. De andre er også gode, men det, som jeg fik at mine børn, er det bedste, og det er godt, for så kan jeg læse endnu mere og bliver klogere. Det er nødvendigt for til foråret skal jeg være bedstemor, og det er jo med at få læst op på alt det med børn og måske også læse en historie eller 10 for den lille ny.