Skip to content

De var også slidt ned

Vi købte for et par år siden et hus på tvangsauktion, og da vi kom ind og så det, gik det op for os, hvorfor det kan være en dårlig idé, for alt indvendigt skulle vi rive ned, også de indvendige døre skulle vi skifte ud, og det var nødvendigt, vi tog os af det med det samme, for der var slet ikke noget, som vi kunne genbruge.

Det gælder om at være fornuftig

Vi havde regnet med, at vi skulle skifte køkken og bad, men det kom noget bag på os, at vi også skulle skifte alt andet, men vi fik det klaret og så stod vi med det sidste, og det var med en meget lille portion penge, vi havde tilbage at gøre det for, så vi ledte med lys og lygte efter et sted, hvor vi kunne få de indvendige døre til en pris, som passede, og i en kvalitet, som var god nok.

Vi havde opgivet at finde dem, og var ved at tage turen i det lokale byggemarked, da min gamle kollega kom forbi med navnet på en hjemmeside, hvor de havde købt deres indvendige døre.

Vi tog en hurtig tur rundt og ringede så til deres kundeservice, og så var vi klar til at handle, for deres kundeservice havde været meget professionel og rigtig gode til at rådgive os, de var venlige og dygtige, og de priser, som de tog inklusiv forsendelse, var noget lavere, end vi kunne få dørene for andre steder.

Vi fik god hjælp

Vi valgte sammen med kundeservice de døre, som ville passe os bedst, og de tog ikke fejl i deres rådgivning. Vi fik lige de døre, vi ville have, til en fantastisk pris, og de leverede hurtigt, så vi kunne få afsluttet det hele.

En fantastisk oplevelse at handle med dette firma, og det store udvalg og gode priser gør, du altid kan finde noget, som passer dig i både design og indenfor budgettet.