Skip to content

Lækker firmafrugt giver medarbejderne et energiboost

I den televirksomhed, hvor jeg er ansat som administrativ medarbejder, er der meget fokus på de ansattes sundhed. Derfor har vi motionsrum, og vi har også en massør tilknyttet. For nylig besluttede vi at få en firmafrugtordning, hvor vi hver uge får leveret frisk frugt til døren. Nu har de ansatte mulighed for at få et stykke frisk frugt om dagen som alternativ til usunde kageordninger. De ansatte er meget glade for den nye ordning, for den lækre frugt giver dem et boost af energi, som mange kan have behov for om eftermiddagen. Frugt er desuden med til at forebygge livsstilssygdomme som diabetes, hjertekarsygdomme og kræft, hvilket er godt for medarbejdernes livskvalitet, og det giver færre sygedage på længere sigt.  

Firmafrugt i forskellige størrelser leveret efter aftale

Det var min opgave at finde frem til den helt rigtige leverandør, som kan imødekomme vores behov for firmafrugt. Jeg indhentede derfor tilbud fra flere forskellige leverandører, og jeg besluttede mig for at indgå en aftale om et prøveabonnement hos Frugtcompagniet.dk. Firmaet tilbyder lækre kasser med frugt, som leveres efter aftale. Man kan vælge mellem Basiskasser med håndfrugter eller Stjernekasser med håndfrugter plus et varieret udvalg af tørret frugt, nødder, ananas, melon, vindruer eller snackgrønt. Det er muligt at vælge mellem flere størrelser kasser, som passer til antallet af medarbejdere i virksomheden.

Favorabel pris og god kvalitet og service

Jeg bestilte en Stjernekasse med 125 stk frugt om ugen, og jeg må sige, at vi var meget tilfredse med prøveabonnementet. Frugten ankom til aftalte tidspunkt, og det var lækkert, friskt og velsmagende. Nu har vi indgået en fast aftale med Frugtcompagniet om frugtlevering, og vi har fundet den perfekte løsning, som passer til vores virksomhed. Jeg kan absolut anbefale denne leverandør til andre virksomheder, der overvejer at indføre en firmafrugtordning, for kvalitet, pris og service er helt i top.