Skip to content

Den gode pause

Små pauser i løbet af dagen giver mere energi. Det kan være et par minutter med en kop kaffe, og hos os kan det også være et stykke frugt. Det står fremme i køkkenet, så alle kan komme forbi og nuppe et stykke efter lyst og behov. Det er en ordning, vi har fået indført for cirka en måned siden. Noget, der bare var et forsøg, men som vi efter så kort tid har gjort permanent, fordi alle er vilde med det.

Noget, der bringer glæde

Frugt har den evne, at det bare altid er noget, der glider ned, og noget, alle kan lide. Står der en skål med slik, så spiser alle af den. Står der en skål med frugt, så er det fuldstændigt det samme. Derfor står der frugt hos os og ikke slik. Det, at kunne tilbyde ens ansatte et sundt, frisk og lækkert alternativ, gør en rigtig stor forskel. Frugten får ben at gå på, så vi ved med sikkerhed, at det var det helt rigtige, da vi besluttede os for at bestille til os alle sammen. Igen var det en prøveordning, vi startede med, men levering af frugt er nu en naturlig del af vores hverdag her på kontoret.

At tage ansvar for alle ansatte

De yder alle sammen en rigtig stor indsats, og det skal belønnes. Men generelt sidder de også meget stille, så det skal være noget sundt, når det er spiseligt. Derfor var frugt løsningen. Både frisk og tørret er der i vores kurve, og det hele er populært. Med en god blanding er der noget for alle, og det er lige det, vi gik efter, og netop derfor, vi valgte dette firma til at levere for os. En nu meget permanent ordning, der hurtigt tjener sig selv ind i arbejdsglæde.