Skip to content

Originale bud på vægophæng i hjemmet

Går du og spekulerer over, hvordan du kan pynte op i hjemmet med helt unikke vægophæng? Er du eventuelt lige flyttet i nyt, og ønsker du at få dækket de mange hvide vægge på en anderledes måde, end du har gjort før? Så er en tur forbi siden dk-trykprint.dk ikke en dårlig idé. Her kan man nemlig få god inspiration til hjemmets indretning netop, når det kommer til væggenes udsmykning. Langt de fleste mennesker vælger at hænge kunstprints op som en selvfølge, da de ikke er klar over, hvad markedet ellers byder på, og hvilke mindre kendte forhandlere på nettet der tilbyder ganske anderledes og stadig smukt dekorative og kunstneriske løsninger. På netop dk-trykprint.dk kan man læse mere om netop disse alternative og originale løsninger: nemlig egne, personlige print i høj kvalitet på lærred, trykket af professionelle. 

På siden kan man læse om de forskellige muligheder der findes med tryk på lærred. Blandt andet kan man læse om de mange forskellige formater og designs, man kan vælge imellem, hvis man ønsker at få fremstillet familiebilleder på lærred. Man kan vælge at få lavet mange prints på mindre lærreder, og sætte dem op derhjemme som en kreativ collage, eller man kan vælge et enkelt, stort billede, som kan printes over flere forskellige lærreder, som derhjemme kan sættes op ved siden af hinanden med lidt mellemrum for at skabe en moderne designeffekt. 

At få fremstillet personlige tryk er noget, som er nogenlunde udbredt, og som et udvalg af forhandlere kan tage sig af. Men hvis man vil have det bedste af det bedste, er det webshoppen SUMOpix.dk, man bør vælge. SUMOpix ligger nemlig helt i top og udkonkurrerer dermed alle andre forhandlere i samme kategori på trustpilot, hvor SUMOpix’ score ligger på hele 9,9. Dette skyldes en kundeservice udover det sædvanlige, hvor professionelle grafikere tager sig af ordrerne og sikrer, at kvaliteten lever op til SUMOpix’ høje standard.

Derudover har SUMOpix også services, som er mere unikke. Eksempelvis kan SUMOpix også hjælpe med at få fremstillet collager printet på lærred, som altså er en sammensætning af flere forskellige billeder på ét lærred på kunstnerisk vis. Derudover sælger SUMOpix også støjreducerende løsninger, der kan bruges både i hjemmet og andre steder, såsom eksempelvis på arbejdspladsen. De støjreducerende løsninger ligner normale prints, dog med en ekstra, lydreducerence plade monteret bagved lærredet. Der er altså tale om en skjult plade, som gør sit job godt uden at forstyrre rummets æstetiske udtryk. Motiverne kan både være personlige, eller der kan vælges et fra SUMOpix’ store billedbank. 

Udover disse tilbyder SUMOpix mange andre dekorative løsninger til hjemmet, som man kan læse mere om, hvis man besøger dk-trykprint.dk