Skip to content

Få det helt rigtige sommeroutfit

Sommeren er over os, og i det skønne solskinsvejr og med de mange sociale arrangementer, gælder det om at have det helt rigtige outfit, som kan være med til at gøre sommerdagene meget bedre. Der er mange ting, som man skal huske på, når man skal sammensætte det rigtige sommeroutfit, og det kan derfor være rart med et par gode huskeregler. De huskeregler kan du finde lige her.

Masser af farver

Sommer betyder masser af farver i naturen og i humøret. Derfor er det også en god ide at lade sit sommeroutfit bestå af masser af farver. Der kan næsten ikke kommet for meget kulør på tøjet ved denne årstid, men pas dog alligevel på med at overdrive. Det gælder om, at farverne som du tager på, skal passe sammen. Der er næsten ikke noget værre, end hvis man ser en farverig person, men det hele ser rodet ud, fordi der ikke er tænkt over farvekombinationen. Så husk at tænke på, om det passer sammen, når du sammensætter dit farverige outfit.

Vær opmærksom på temperaturen

Den danske sommer kan snyde en del. Den næste dag er der mere end femogtyve grader og høj solskin, den næste er der kun tolv og det regner. Derfor er det meget vigtigt, at du tænker over temperaturen, når du sammensætter dit outfit. Du kan sagtens tage en fin sommerkjole på, et par shorts eller noget andet sommerligt, men husk altid at få en lidt varmere trøje med dig. Du behøver ikke at tage den på, bare sørg for at have den ved hånden.

Glem ikke tilbehøret

Når du sammensætter et outfit, er det vigtigt, at du ikke glemmer tilbehøret. Det er nemlig mange gange tilbehøret, der er meget til at sætte prikken over i’et. Du kan få masser af lækkert tilbehør med sommerdesigns. Blandt andet et marguerit armbånd. Top sommeroutfittet med et lækkert marguerit armbånd.