Skip to content

den analoge udgave

Jeg har siden, jeg var barn elsket mine bøger, og jeg har til enhver fødselsdag og jul, siden jeg var barn, ønsket mig bøger. Det ændrede sig ikke, efter jeg blev voksen, det er bare emnerne, som er blevet nogle andre

Derfor blev jeg også noget overrasket, da mine børn mente, jeg havde for mange bøger, og at jeg derfor skulle skifte over til e-bøger, fordi det ville være lettere for mig. De sagde, at jeg ville slippe for at slæbe rundt på tunge bøger, ligesom jeg pludselig ville kunne få mere plads i kufferten. 

Modvilligt sagde jeg ja til at få et abonnement på lydbøger, som jeg kunne læse på min tablet, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Det abonnement, som jeg har fået, har alle genrer – lige fra den sidste nye krimi til fagbøger, så jeg kan holde mig opdateret på mit felt.

Jeg er blevet utroligt glad for mine lydbøger, for det er som at have et lille bibliotek med sig alle steder, og udvalget er virkelig fantastisk. Der er altid en bog, jeg kan finde på at læse, og der er simpelthen ikke nogen, som udbyder noget, der er bedre end det, som jeg har nu. Derfor bliver jeg, hvor jeg er, og nyder, at jeg kan få læst mine bøger højt, mens jeg slapper af i haven og lader mine tanker flyve med på fantasiens vinger. Jeg nyder bøger på en anden måde, end den jeg ellers har gjort tidligere, selvom jeg dog stadig køber analoge bøger og sidder og læser under mit store æbletræ.