Skip to content

Det smager som Asien

Jeg elsker te og kan ikke forestille mig en hverdag uden. Men jeg bekymrer mig om, at både miljøet og dem, der arbejder i markerne, ikke har gode vilkår. Miljøet lider, og arbejderne er underbetalt. Bare så jeg kan få billig te, fordi jeg ikke vil betale en lille smule mere for mine varer. Derfor er jeg gået over til den økologiske te, som ikke er så meget dyrere end de konventionelle – så det er der bestemt råd til. Især hvis du som jeg ved, at teblade kan genbruges et utal af gange uden problemer og stadig smager godt.

Den gode smag

Jeg vil have te, der smager. God, økologisk te, der er noget ved. Økologi er ikke det samme som en god smag, så derfor skal det være noget, der har det hele. Den slags får jeg hos https://chinateahouse.eu/oekologisk-te-41/. Her er de bedste varianter, jeg nogensinde har smagt, så derfor handler jeg kun te her. Det er noget, der er populært hos mine gæster, selv dem der normalt ikke er til te.

En kande varm te om eftermiddagen eller aftenen vækker altid jubel, og man kan jo altid lave en kande til. Den slags har jo aldrig skadet, tværtimod. Hvad end det er for hyggens skyld, eller det er til trøst, så gør en kop te altid udfaldet for mig og gæsterne.

Jeg anbefaler den gode te

Alle uden undtagelse får at vide, hvor jeg har købt min te, så de også kan få den bedste te, der findes. Jeg holder ikke på den slags hemmeligheder, for alle har fortjent det bedste, og så kan de også være med til at passe på vores jord, mens de får den bedste smag. Derfor kan jeg nu også nyde alle mine favoritter, når det er mig, der er ude som gæst. Den te er en ting i hele omgangskredsen.