Skip to content

Skab et råt look i dit hjem med fototapeter

Det er meget populært at have en væg, hvor murstene er blotlagte. Det er dog også en dyr og tidskrævende løsning. Hvis det ikke er noget, som du har mod på, kan en god løsning være, at du vælger et tapet med murstensmønster i stedet. Det kan give dig et mere råt look, og tit skal folk ret tæt på for at kunne se, at det ikke er rigtige mursten. 

Hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan du kan bruge fototapet med mursten i indretningen af dit hjem, kan du med fordel kigge på en blog som dk-fototapeter.dk. Det er en omfattende blog, der udelukkende fokuserer på tapet og dets betydning for indretningen, stilen og stemningen i dit hjem. Bloggen beskriver produkter fra en lang række forskellige forhandlere, heriblandt Tapeteksperten, der er en af de største på markedet

Bloggen bliver både skrevet af professionelle skribenter, der har stor forstand på indretning, herunder hvordan du kan få flere farver eller en anden stemning ind i dit hjem ved at bruge tapet, og af brugere, der har prøvet de forskellige produkter af. Det kan give dig et godt indblik i, hvad de har gjort sig af erfaringer i forbindelse med at sætte et fototapet op. 

Når du vælger at sætte et fototapet med murstensmotiv op, kan du selv vælge, hvilken type mursten du gerne vil have. Du kan derfor gå på jagt i gadebilledet i den by, hvor du bor, og finde lige den type mursten, som du synes vil passe bedst ind i din stue. Det kan være, at du gerne vil have et lidt slidt og råt look. Så kan du prøve at finde det, for eksempel i et nedlagt industrikvarter. Det kan også være, at det er farven på murstene, der er vigtige for dig. Så kan du finde gule eller røde mursten, som du kan tage billeder af. 

Hvis du bor i lejebolig, er det ikke sikkert, at du må skrælle vægbeklædningen af, så du blotlægger murstenene. Der kan et tapet være en god løsning. Hvis du bor i andelsbolig eller ejerbolig, er sandsyndligheden for, at du må det, større, men det er også en dyr løsning, hvor du ikke bare kan gøre det om igen, hvis du fortryder. Der er det langt nemmere med et tapet. Et tapet kan derfor være en måde at prøve looket af eller bare en smart og nem permanent løsning, som er hurtig at skifte ud, hvis du ønsker et andet look.