Skip to content

Bestil og opdater alt dit rengøringsudstyr

Før har jeg altid bare handlet til min lille virksomhed, når jeg klarede de almindelige indkøb, for der skal være det mest basale, også selvom vi inklusiv mig selv kun er fire ansatte. Der skal være til toilet, køkken og til vores fælles kontorområde. Det er ikke meget, og da jeg selv sørger for rengøringen, da det bedst kan svare sig, så er det også mig, der sørger for indkøbene.

Det kan nemt købes engros

Jeg grinede ret meget af mig selv, da jeg fandt ud af, at alt det, jeg skulle bruge i min virksomhed til rengøring med videre, var noget, der kunne købes engros Selvfølgelig var det en mulighed. Alt andet, vi bruger, det køber jeg også engros, for det er det eneste, der kan svare sig, når man er selvstændig.

For at minde mig selv om det, så indgår det i min remse, når jeg skal indkøbe nyt, for engros er nu for mig det samme som rengros.dk. Det er der, jeg køber det hele, for her kan jeg få de mængder, jeg skal bruge, og det så meget billigere, end jeg har fået det hidtil.

Samtidig har de blogs om alt det nye, der er på dette område. For en som mig, der åbenlyst overhovedet ikke havde styr på denne del af hverdagen i min virksomhed, så er det bare en ekstra gave, som jeg benytter mig af.

Jeg er sikker på, det også er noget for dig

Står du lige som jeg med egen virksomhed, hvor der skal gøres rent, og det enten er dig eller en ansat, der har denne opgave, så er denne blog en rigtig god idé. Jeg er ligefrem blevet en ørn til rengøring med den viden, jeg har fået, og det er ikke kun noget, jeg kan bruge på arbejdet, det er også metoder, jeg tager med hjem. Det gør, at det er hurtigere overstået og samtidig pænere.

Så vil du bare blive mere effektiv derhjemme, så er bloggen også noget for dig. Det skader aldrig at lære at gøre tingene mere effektivt og nem få det der perfekte og skinnende hjem, som alle andre synes at have.

Det gør også arbejdspladsen mere attraktiv, og det glæder vores lille flok. Når jeg heller ikke skal bruge så meget tid på det, så har jeg tiden til det, der er sjovere, eller bare til at ligge et par timer mere i virksomheden, som er mit hjertebarn.